Gezonder brood door het gebruik van onze eigen graanmolen.

In onze bakkerij beschikken we over een eigen graanmolen waardoor we dagelijks vers en ambachtelijk brood met een volle heerlijke smaak kunnen aanbieden. Door het zelf malen van de volledige graankorrels met onze graanmolen, blijven niet alleen de smaak maar ook al de essentiële vezels en voedende bestanddelen aanwezig.  In ons open atelier kan je zien hoe we de producten bereiden,zonder gebruik van kant en klaar mixen, halffabricaten of ingekochte diepvriesproducten.

Al onze broden hebben een specifieke eigenschap. Daarom adviseren we u met plezier in uw zoektocht naar het juiste brood of het maken van de juiste broodkeuze.
"Minder zoet en meer smaak". Dit is al jaren het motto van de familie, oude familierecepten werden aangepast aan hedendaagse normen en behoeften om zo het perfecte resultaat te bekomen.

 

Korteketen samenwerking met lokale ambachtelijke producenten.

 

Belgische granen,Lokale hoevemelk, Hagelandse streekappel en honing van imkers uit de streek worden verwerkt in onze producten zoals de mattenstangen, appeltaart- en cake, peperkoek.