Eclair

Gevuld met onze banketcrème, bereidt met hoevemelk,

geglaceerd met chocoladefondantsuiker

Boulle de berlin

Huisbereide boulle bereidt met hoeveboter

gevuld met onze banketcrème,

besneeuwd met bloemsuiker of chocoladefondant

 

Mattestang

Dit mattengebak wordt bereid met stremsel gemaakt van rauwe boevenmelk. Het is onze huisbereide variant van de gekende Geraardbergse mattenaartjes.

Chocomousetip

Bereidt volgens familierecept

Spekbaguette

 

Kriekentaart

Zacht luxetaartdeeg gevuld met gebonden noorderkrieken.

De stenen vloeroven zorgt voor een licht gcarameliseerde uitgebakken taartfond

 

Abricozentaart

Zacht luxetaartdeeg gevuld met Maduro-abricozen.

 

 

Droge taart

Met  basterdsuiker bereide zanddeeg volgens familierecept, gevuld met maduro abricozen .

Flantaart

Oud familierecept bereidt met scharreleieren en hoevemelk. Al dan niet met slagroom afgewerkt

 

Sneeuwbergtaart

Drooggebak gevuld met kersen en hazelnoot, afgewerkt met amandelstreusel.

Frangipannetaart

Familierecept frangipanne, op een fond van bladerdeeg, afgewerkt met abricozenconfituur en suikerfondant.

 

Aardbeitaart

Puddingtaart in gistdeeg, afgewerkt met mouse en aardbeien van Belgische kwaliteit.

Bladerdeegtaart met pudding en mouse afgewerkt met aardbeien van Belgische kwaliteteit.

Bosvruchtentaart

Puddingtaart in gistdeeg, afgewerkt met mouse en bosvruchten van Belgische kwaliteit.

Bladerdeegtaart met pudding en mouse afgewerkt met bosvruchten van Belgische kwaliteteit.

 Appeltaart, kaastaart met appel en rijsttaart.

Biscuit met boterroom of slagroom.